rendiz geluk

Rendiz is een sociale onderneming, opgericht in 2009 door Peter Broekmans en Vivian Kersten. De naam Rendiz is afgeleid van Serendipiteit. Als kleine organisatie (3 medewerkers) begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 145 medewerkers en 80 vrijwilligers en deelnemers in verschillende participatie- en ontwikkelingstrajecten. Samen werken we aan het vervullen van dromen: Onze bedrijfsdroom, onze persoonlijke dromen en de dromen van de mensen die via onze locaties en inzet kunnen werken aan hun eigen droom.

Onze kern is samen te vatten in één quote: “If you can dream it, you can do it”. Achter deze zin gaat een methodiek schuil die de deelnemers in staat stelt om hun droom te analyseren: Een droom verwezenlijken maakt je gelukkig. Maar hoe doe je dat? Dit wordt verder uitgelegd bij het onderdeel Rendiz Zorg.


Synergie

Om mensen deze kansen te bieden ontwikkelen wij projecten waarbij synergie ontstaat door het op juiste wijze combineren van commerciële-, maatschappelijke en zorgdiensten. De aangeboden producten en diensten versterken elkaar en hebben daardoor een groot bereik binnen een wijk, stad of regio. Deze producten en diensten worden verder toegelicht bij de onderdelen Rendiz Horeca & Toffe DagDe Stijlfactorij en Zakelijk Goed. Elke onderneming met een maatschappelijke relevantie heeft een bepaalde impact op de samenleving. Meer informatie hierover lees je bij Social Impact.

We bieden niet alleen (tweede) kansen aan mensen; ook voor vastgoed dat leeg staat, verwaarloosd is of op de nominatie staat om gesloopt te worden, hebben we een droom. Zie daarvoor de pagina vastgoed.

 

Nieuws

De Stijlfactorij

De Stijlfactorij zorgt voor de inrichting van alle Rendiz-locaties en heeft als doel; het maken en verkopen van pure producten en diensten en het verbouwen en inrichten van oude gebouwen op een mens- en omgevingsvriendelijke wijze. De Stijlfactorij heeft eigen werkplaatsen en ateliers waar de producten gemaakt worden en bieden een creatieve omgeving voor dagbesteding en werkervaringstrajecten.

Ook verzorgt de Stijlfactorij interieurprojecten voor andere bedrijven en organisaties: van ontwerp tot uitvoering. Sinds 2018 is het mogelijk om houtbouw projecten door de Stijlfactorij te laten maken zoals tuinhuizen, schuttingen, overkappingen e.a. buitentoepassingen.

Aan het eind van elk jaar is er topdrukte in de werkplaats: dan worden er kerstpakketten voor diverse klanten gemaakt. Na de feestdagen wordt er direct weer gestart met het bedenken van inspirerende pakketten voor het volgende jaar.

Rendiz en de Stijlfactorij organiseren samen De Stijl Market; een gezellige markt met een inspirerende mix van leuke, originele producten en cadeautjes van enthousiaste creatievelingen, originele (sociaal ondernemende) bedrijfjes en ambachtslieden. Maar je vindt er ook creatieve mini-workshops, food en inspiratie en live muziek.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.00 uur
Dinsdag 9.00 - 17.00 uur
Woensdag 9.00 - 17.00 uur
Donderdag 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 
Bezoek in onze werkplaats in Panningen is alleen mogelijk op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.

Facebook