Over de Stijlfactorij

1377280_319031244903504_461512908_nDe Stijlfactorij is een sociale onderneming met als doel het maken en verkopen van pure producten en diensten & het verbouwen en inrichten van oude gebouwen op een mens- en omgevingsvriendelijke wijze.

Arbeidsparticpatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is hierbij onze sociale doelstelling die we via onze producten  en onze projecten tot uitvoering willen laten komen.

De Stijlfactorij is een onderdeel van Rendiz en heeft hiervoor alle concepten en interieurs voor de locaties ontwikkeld.


Stijl van interieur, producten en gebouwen

De Stijlfactorij geeft iets ouds een nieuw leven;  een mooie vorm van recycling.
Alle producten, eigen ontwerp, of in opdracht, worden met speciale aandacht, eigenhandig  gemaakt (meestal van bestaande en afvalproducten) door mensen die hiermee aan hun eigen ontwikkeling werken. Door mee te denken, te ontwikkelen en te produceren kunnen ze werkervaring opdoen en nieuwe passies en kwaliteiten ontdekken die omgezet kunnen worden in comptenties.
Hoe mooi is dat?! Dit leidt tot unieke producten die ook op aanvraag gemaakt kunnen worden voor bv relatiegeschenken of kado’s.

Kopen bij de Stijlfactorij : een goed gevoel!

Daarnaast bedenkt en ontwikkelt de Stijlfactorij ook totaalconcepten voor nieuw leven in oude gebouwen. Met behoud van karakter en de ziel van wat het was, krijgen oude gebouwen een nieuwe bestemming.
De Fabriek in Maasbree, Staatsie1866 in Horst-Sevenum en de Ringoven in Panningen zijn hier succesvolle voorbeelden van.  Ook hier creeeren we uiteindelijk prachtige, zinvolle werkplekken voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

De Stijlfactorij ontwikkelt daarnaast ook totaal- en of interieurconcepten in opdracht.
Laat u eens inspireren door onze eigenzinnige kijk op interieur in de woon of werkomgeving.